סטרומבולי של חובב בשר
סטרומבולי של חובב בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סלמי, פלפלים במרינדה, בצק פיצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. וזה לא כל כך מרהיב. נסו שלושה סטרומבולי בשר, סטרומבולי תלת-בשרי, ו סטרומבולי בשר וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F. ספריי 2 גיליונות אפייה עם ספריי nonstick.
על משטח מקומח קל, מגלגלים את שני חצאי הבצק למלבנים גדולים, על 9 על 13 אינץ'.
מפזרים כל אחד עם פלפלים מתוקים, שום, תיבול איטלקי, עוזב גבול 1 אינץ'. באופן שווה להפיץ את החזיר, sopressata, סלמי, פפרוני, מוצרלה על כל אחד ממלבני הבצק.
באמצעות מברשת מאפה, לצייר את הגבול של קצה 1 ארוך על כל פיסת בצק עם לשטוף את הביצה. החל בקצה השני הארוך ללא שטיפת הביצים, מגלגלים כל בצק כמו ג ' לירול. חזור עם הבצק האחר.
מניחים על דפי אפייה מוכנים ומברישים את צמרות עם שמן זית.
מפזרים מלח מעושן, אם תרצה.
מניחים כמה חריצים בחלק העליון של הבצק עבור אוורור.
אופים עד חום זהוב כמעט לחלוטין ומתחיל פריך, על 25 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך כ 10 דקות. חותכים עבה ומגישים עם המרינרה מחוממת.