סיבוב 2 -כיסי פיתה של קבוב בקר
סיבוב 2 - כיסי פיתה בקר קבוב דורש כ -15 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -183 גרם חלבון , 51 גרם שומן ובסך הכל 1873 קלוריות . מתאים ל-2 מנות. תמורת $8.48 למנה , מתכון זה מכסה 63% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם קוסקוס, סטייק עגול תחתון, שמן קנולן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 84% . מתכונים דומים: כיסי פיתה , כיסי פיתה טונה וכיסי פיתה לבביים .
הוראות
מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה ומרססים מחבת עם ספריי בישול נון-סטיק. גריל קבבים 3 דקות לכל צד עד ל-Medium-Reir.
בקערה קטנה משלבים מלפפונים ושאריות מרינדת יוגורט שמורה.
פורסים את החלק העליון מכיסי הפיתה. ממלאים את הכיסים בתערובת מלפפון הבקר, הקוסקוס והיוגורט.
מניחים על כלי הגשה ומגישים.
בקערה גדולה טורפים יחד שמן קנולה, שום, יוגורט, כמון, מלח, פלפל ורוטב חריף. שומרים מחצית מהמרינדה, בקערה מכוסה, ומקררים.
מוסיפים קוביות בקר לשארית המרינדה, מכסים ומקררים בין 30 דקות ללילה.
מחממים מראש מחבת גריל או גריל חיצוני לחום בינוני גבוה. הקפידו לשמן את משטח הגריל לפני צליית הקבבים.
משחילים קוביות בקר וחתיכות בצל על שיפודים, לסירוגין 3 חתיכות בקר ובצל לכל שיפוד. מניחים בצד קוביות בקר נוספות.
מניחים שיפודים על מחבת הגריל ומבשלים 3 עד 4 דקות מכל צד עבור מדיום-רייר.
מניחים קבבים על צלחת הגשה יחד עם קוסקוס חריף.
מזלפים מעט מהמרינדה השמורה ומגישים.
מחממים שמן בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה.
מטגנים שום עם פתיתי פלפל אדום במשך 2 דקות תוך הקפדה לא לשרוף שום.
מוסיפים את מרק העוף, מגבירים את האש לבינונית-גבוהה ומביאים לרתיחה. מערבבים פנימה קוסקוס, מכסים ומסירים מהאש.
תן לעמוד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומתפיחים במזלג.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.