קושיקשה
מוכן ב37 דק.
מנות4
ציון בריאות42
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

סיבוב 2: תפוחי אדמה מגורדים

סיבוב 2: תפוחי אדמה מגורדים
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים פסקטריאנים לקופסת המתכונים שלכם, סיבוב 2: תפוחי אדמה מקולפים עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון זה מספיק ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1330 קלוריות , 49 גרם חלבון ו -89 גרם שומן . תמורת 4.47 דולר למנה , מתכון זה מכסה 41% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מתאים גם כתוספת יקרה למדי. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא יהיה להיט באירוע הפסחא שלכם. לכו לחנות וקנו מיונז, תפוחי אדמה שחורים, קמח ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -37 דקות . עם ציון כפית של 0% , מנה זו ניתנת לשיפור. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מקולפים בניחוח טימין , תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) ותפוחי אדמה ברבנט אפויים .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
2
בסיר קטן מחממים חלב וחמאה עם מלח ופלפל, לפי הטעם, על אש נמוכה. מביאים לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות (מופשרות, אם קפואות)חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
3
פורסים את תפוחי האדמה הפרוסים בתבנית פאי בקוטר 23 ס"מ או בתבנית תפוחי אדמה בצורת צדפות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
4
מוסיפים חלב חם וחמאה. מפזרים גבינה מעל ואופים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
5
מחממים תנור ל-400 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
6
הניחו תבנית אפייה בתנור לחימום מוקדם.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
7
בעזרת אביזר החיתוך של מעבד מזון או סכין, פרסו את תפוחי האדמה לפרוסות דקות בעובי של כ-1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
מניחים שליש מתפוחי האדמה הפרוסים בכלי עם מים קרים ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
9
מניחים את 2/3 תפוחי האדמה הנותרים בקערה גדולה עם 2 כפיות שמן קנולה, מלח ופלפל, לפי הטעם, ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות (מופשרות, אם קפואות)חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
10
הוציאו את תבנית האפייה מהתנור ורססו בתרסיס שמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
11
מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית אפייה ואפים במשך 10 דקות, הופכים כל תפוחי אדמה ואפים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
12
בסיר בינוני חממו 3 כוסות שמן קנולה ל-360 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
13
בקערה גדולה מערבבים את שאר החומרים היבשים למעט 1/2 כוס קמח ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות (מופשרות, אם קפואות)חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
14
טורפים פנימה את מי הסודה.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
15
מניחים את 1/2 כוס הקמח הנותרת בצלחת או בתבנית פאי ומתבלים במלח ופלפל. מטבלים את הדג האמנון בקמח, מנערים את העודפים, ואז מטבלים אותו בבלילה. מניחים בזהירות את הדג המטוגן בשמן החם. מטגנים במנות כדי לא לדחוס את הסיר במשך 6 דקות עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות (מופשרות, אם קפואות)חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
אמנוןאמנון
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
16
מוציאים לצלחת המתאימה לתנור מרופדת במגבות נייר או בשקית נייר חומה. חוזרים על הפעולה עם שאר הפילטים. בזמן טיגון הטילפיה הנותרת, שמרו את הפילטים המבושלים חמים בתנור שחומם מראש ל-125 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
17
מגישים מיד עם צ'יפס ורוטב טרטר בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
1
שלבו את כל החומרים בקערה קטנה וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)