סיבס אפוי עם חמאת שום ביתית וציפוי פירורי לחם עשבי תיבול
ים אפוי עם חמאת שום ביתית וציפוי פירורי לחם עשבי תיבול הוא מתכון פסקטארי עם 4 מנות. , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 297 קלוריות , 35 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו עלי פטרוזיליה, מלח ופלפל, לחם מחמצת ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 81% . הציון הזה מעולה. מתכונים דומים: מנת ספגטי עם ציפוי פירורי לחם שום ,מקרוני אפוי וגבינה עם ציפוי פירורי לחם , ומקרוני וגבינה אפויים עם ציפוי פירורי לחם .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
דוחסים את הלחם במעבד מזון לקבלת פירורי לחם מעט גסים.
מצפים כלי תבשיל גדול מספיק כדי להכיל את הפילטים עם כף חמאה.
מניחים את הפילטים בתבנית ומתבלים במלח, פלפל, גרידת לימון ומיץ ועלי טימין.
ממיסים את 1/2 מקל החמאה הנותר במחבת גדולה עם השום הכתוש. ברגע שהחמאה מתחילה לבעבע, מכבים את האש ונותנים לשום להחדיר את החמאה החמה.
מסירים את חתיכות השום מהחמאה.
מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים קלות עד שכל החמאה נטמעת. מכבים את האש, מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מורחים שכבה של תערובת פירורי לחם על החלק העליון של כל פילה ואופים במשך 12 עד 15 דקות עד שפירורי הלחם מזהיבים והדג מוכן.