סיור תגליות מלכותי עם השף הראשי מרקוס סמואלסון (בתוספת השף סמואלסון לחסילונים וגריסים אדומים)
סיור תגליות מלכותי עם השף הראשי מרקוס סמואלסון (בתוספת השף סמואלסון לחסילונים ודייסת אדומה) הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 784 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו שולחן אמריקאי חדש " מאת מרקוס סמואלסון, מומחה המיקסולוגיה מייקל, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מלח השולחן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שוקולד צ'יפס בננה לחם בתוספת בננה מתוקה Roundup כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: כדורי הבשר השוודיים של מרקוס סמואלסון, המקרוני והירוקים של השף מרקוס, ו שף ברזל סיני-השף של חן Mapo טופו.
הוראות
1
השף מרקוס סמואלסון
2
ביום שבת, הייתה לי הזכות להשתתף בסיור ביואיק ריגל דיסקברי במלון SLS, בחסות מזון ויין נסיעות + מגזינים פנאי. לוס אנג ' לס הייתה התחנה האחרונה בסיבוב הופעות קרוס קאנטרי, שהחל בשיקגו ופגע בערים כולל אורלנדו, דאלאס, וסינסינטי. אני מניח שהם שמרו את הטוב ביותר לסוף!התחנה שלנו בהשתתפות רמקולים אורחים, כולל חורחה א Chicas, השף בפועל של הבזאר על ידי חוזה אנדרס (אחד מהמסעדות האהובות עליי LA), מומחה מיקסולוגיה מייקל גרין, גורו מזון הכביש מייקל שטרן, והשף העליון מרקוס סמואלסון.הזיתים הנוזליים של הבזאר
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
לאחר מבחן נהיגה ביואיק ריגל 2011 (לא דרך רעה להתחיל בוקר קר בלוס אנג ' לס-המכונית אפילו יש מחממי מושב!), הקבוצה שלי נכנסה לחדר ישיבות, שם התקבלו על ידי שף Chicas, סו שף שלו, ושולחן מלא תענוגות גסטרונומיה מולקולרית.השף Chicas הראה לנו איך לעשות שיפודי עגבניות ואבטיח, הפגין את הטכניקה עבור זיתים נוזליים מפורסמים של הבזאר (מיץ זית עטוף מתפוצץ בפה שלך), והעביר זיתים נוזליים לנו לטעום. הוא גם ענה על שאלות ודיבר באריכות על חדר הטעימות היוקרתי החדש של הבזאר, סאם, שאני לא יכול לחכות לנסות בשנה החדשה.
מרכיבים שתצטרך
אבטיח
בלילת לחם תירס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מומחה מיקסולוגיה מיכאל גרין
5
בהמשך, התקבל בהתלהבות על ידי מומחה המיקסולוגיה מייקל גרין, שהדגים כיצד להכין קוקטייל ג ' ינג 'ר ג' ין חמוץ (ערבבנו את גרסת המוקטייל, אבל הובטח לנו הדבר האמיתי בהמשך היום ללגום למצגת של מרקוס סמואלסון). לא רק שמייקל עבד בחדר כמו מקצוען, הוא גם הפגין עומק ידע מדהים על כל דבר, החל מהמשקאות המושלמים כדי לשרת לבראנץ ' לחג (יין אלכוהול נמוך כמו ריזלינג או קוקטיילים של פרוסקו), וכלה בזוגות יין מושלמים וכלה בכלים חיוניים לבר. לאחר מכן, יצאנו לדרך (מטאפורית) עם חובב מזון הכביש מייקל שטרן, שכותב את האוכל כביש האתר הנפלא. הוא דיבר על הדרך הטובה ביותר למצוא אוכל נהדר (רמז-לגלגל את החלונות שלך ולהשתמש באף שלך), צלילות ברביקיו האהובות עליו, והארוחה האחרונה שלו ב Phillippe המקורי במרכז העיר לוס אנג ' לס (לקרוא את הביקורת שלו כאן). בפעם הבאה שאני מתכנן נסיעה בכביש, אני אהיה באמצעות אתר האינטרנט שלו כדי למצוא מקומות נהדרים לעצור לזלילה לאורך הדרך.השף מרקוס סמואלסון
חגיגת האוכל הגיעה לסיומה עם הדגמת הבישול של השף מרקוס סמאולסון. נתנו לנו את קוקטייל הג ' ינג 'ר ג' ין-חמוץ של מייקל גרין, ספגנו ג ' ין הפעם, והובילו לכנס גדול. ברגע שנכנסתי לחדר, נדהמתי על ידי הריחות הטעימים הנובעים מהבמה -- ריחניים וחזקים, מרמזים על תבלינים חזקים ופרופילים מורכבים של טעמים.לאחר שהתיישבנו, הוגשו לנו קערות חמות מהבילות של הגרסה של השף סמואלסון לחסילונים ודגנים אדומים (מתכון בהמשך). המנה המלוחה הייתה עמוסה בטעמים (מתובל, מתוק, אומאמי) ומרקמים (שיבולת שועל, שרימפס, עגבניות). לא פלא שהוא זכה בתואר השף הראשי ... אני לא יכול לחכות לנסות להכין את המתכון הזה בבית.השף סמואלסון ענה על מספר שאלות מהקהל, והציע עצות על תבלינים חיוניים לארון וכלי בישול, שעווה פואטי על העליונות של שווקי החקלאים של קליפורניה (ניו יורק מצטער!), ומחמיא לארוחה שיש לו אתמול בלילה באנימל (מעניין, בפעם האחרונה סעדתי שם, השף סמואלסון אכל ליד השולחן לידי עם המאסטרים ג ' ונתן וקסמן וריק Moonen-הביקורת והתמונות שלי כאן)."שולחן אמריקאי חדש" מאת מרקוס סמואלסון
האירוע הגיע לסיומו עם קבלת ספר הבישול החדש של השף סמואלסון, שולחן אמריקאי חדש, כמתנת פרידה. הקבר העבה מלא במתכונים מרגשים שאני לא יכול לחכות לנסות בבית. אני אפילו הסתובבתי אחרי האירוע כדי לקבל את הספר שלי חתום על ידי אדיב מאוד וחייך שף סמואלסון.תודה לך ביואיק, מזון ויין , נסיעות + פנאי וכל מי שעבד את האירוע להכנת זה אירוע כזה foodie פנטסטי.שרימפס & גריסים אדומים של השף מרקוס סמואלסון
בואו לשבת 15 minutes.In מחבת, לטגן את השרימפס ואת השום הנותר על חום גבוה במשך 3 דקות. לזרוק במיץ לימון שנותר, שנותר יין לבן, פטרוזיליה קצוצה וכוסברה קצוצה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שדי פסיון אם )
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
19
מוסיפים עגבניות שרי serve.To מגישים, מניחים 2 כפות של שיבולת שועל בקערה. למעלה עם 3 שרימפס לקערה.גלריית תמונות: השף הראשי של הבזאר, חורחה צ ' יקאס
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות להירגע ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.