סיטי סביצ'ה
ניתן להכין את המתכון סיטי סביצ'ה תוך שעה ו-35 דקות בערך . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -7 גרם חלבון , 4 גרם שומן , ובסך הכל 81 קלוריות . מתאים ל-12 מנות. זה עובד היטב בתור מזנון במחיר סביר. מתכון זה אהוב על 2 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש פלפל חריף, פלפל קאיין, מיץ ליים וכוסברה. מתכון זה אופייני למטבח הלטינו-אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית . עם ציון של 48% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ילדת העיר" Brown City Jambalaya , Ceviche de Camarón con Coco (סביצ'ה שרימפס קוקוס) וסביצ'הדה קמארון קון קוקו (סביצ'ה שרימפס קוקוס) .
הוראות
הסר את שרירי הצד הקשוחים מהצדפות, במידת הצורך; פורסים צדפות לחצי אופקית.
ממלאים סיר של 1 ליטר 3/4 מלא במים מומלחים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים צדפות ומנמיכים את האש לרתיחה חשופה. שוקו צדפות רק עד שהן מבושלות, בערך דקה. השתמשו בכף מחוררת כדי להעביר את הצדפות לקערת מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
מחזירים את המים לרתיחה ומוציאים שרימפס באותו אופן, מעבירים אותם לקערת מי קרח לאחר שהם הופכים אטומים בפנים והופכים לורודים, 2 עד 3 דקות.
מסננים היטב את הצדפות והשרימפס ומייבשים; הניחו אותם בקערת זכוכית או קרמיקה ויוצקים פנימה מיץ ליים ומיץ תפוזים. מכסים ומכניסים למקרר ל-30 דקות.
שופכים את רוב המיץ מפירות הים (פשוט משאירים אותו לח) ומערבבים פנימה גרידת תפוז, בצל אדום, פלפל אדום וצהוב, עגבנייה, פלפל צ'ילי, כוסברה, מלח, כמון ופלפל קאיין. מקררים 30 דקות נוספות. רגע לפני ההגשה מערבבים בעדינות פנימה אבוקדו ומטפטפים את הסביצ'ה בשמן זית.
מגישים בכוסות מרטיני או בכוסות מרגריטה עם גבעולים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את מוסקטו ה-Bubbly Pink Barefoot. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![מוסקטו ורוד בועת יחפה]()
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!