סייגון רוחש (ב
סייגון רוחש יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 2658 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 115 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 67% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח, קמח אורז אסייתי, פטריות שיטאקי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחלב הקוקוס הלא ממותק תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת גבינה תות טבעונית ללא גלוטן כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. נסו סייגון רוחש (ב, סייגון עם שרימפס, בייקון ובצל ירוק, ו באן שיאו (קרפים וייטנאמיים) עם טופו (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד קמח אורז, חלב קוקוס, 1 1/2 כוסות מים, הכורכום, אבקת קארי, 1/2 כפית. מלח, סוכר ובצל ירוק.
מחממים 1 כף. שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מוסיפים פטריות וקורט מלח ומקפיצים עד לריכוך, כ -10 דקות.
מעבירים לקערה, משליכים כל מיצים.
נגב את המחבת וחום 1 כף. שמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים 1/4 של בצל ו 1/4 של בשר חזיר. מבשלים, תוך ערבוב, עד ריחני, 2 דקות.
להקציף שוב את הבלילה ומצקת בערך 3/4 כוס למרכז התבנית. מייד להטות ולסובב מחבת כך הבלילה במהירות מכסה כל משטח. ערמו 1/4 מנבטי שעועית ו -1 / 4 פטריות בצד 1 של קרפ, קרוב למרכז. מכסים ומנמיכים את האש לבינונית. מבשלים עד שהקצוות מתרחקים מהמחבת, בערך 2 דקות.
מנמיכים את האש לנמוכה, חושפים ומבשלים קרפ עד להשחמה בתחתית, 4 עד 7 דקות.
מקפלים קרפ מעל ומחליקים בעדינות על צלחת. מכסים באופן רופף בנייר כסף ושומרים על חום בתנור. הכינו את שאר הקרפים באותה צורה.
* קנו קמח אורז משוק אסייתי; הסוג הנמכר בסופרמרקטים גס מדי.