סיידר פירה תפוחי אדמה מתוקים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סיידר תפוחים, קינמון טחון, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. נסו פירה בטטות, צלעות חזיר עם רוטב סיידר, תפוחים מבושלים ובצל, ירכיים עוף מטוגן סיידר W / כרישה מומסת & גבינת עיזים טימין פירה תפוחי אדמה, ו פירה בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
פירס תפוחי אדמה מספר פעמים במזלג.
אופים ב 375 במשך 1 שעה או עד רך מאוד; מגניב מעט.
בינתיים, להביא סיידר תפוחים ותפוח קצוץ לרתיחה בסיר קטן; להפחית את החום, ומבשלים 12 עד 15 דקות או עד תפוח רך מאוד (תפוח עשוי להתחיל לאבד את צורתו).
מסננים תפוח, שומר נוזל בישול. להחזיר את הנוזל לסיר; ומבשלים על אש בינונית במשך 6 עד 8 דקות נוספות או עד מעובה לעקביות של סירופ.
חותכים תפוחי אדמה חצי לאורכו; לגרוף את עיסת, ומניחים בקערה גדולה. להשליך פגזים.
מוסיפים תפוח מבושל לתפוחי אדמה; מחית עם מחית תפוחי אדמה עד מעורבב.
מוסיפים חמאה ו-4 המרכיבים הבאים; ממשיכים למעוך, מוסיפים נוזל בישול שמור, עד שתפוחי האדמה רצויים במרקם.