סיידר תפוחים איטי מתבשל צלי
סיידר תפוחים איטי סיר צלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1114 קלוריות, 103 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, סוכר חום, מלח ופלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: בישול איטי צלי בלסמי, סיידר תפוחים קרמל סידר איטי, ו סיידר תפוחים קרמל סידר איטי.
הוראות
מקציפים סיידר תפוחים, סוכר חום, ציפורן טחון, ציפורן שלמה, פלפל, זנגביל וקינמון יחד בקערה; יוצקים לתוך שקית פלסטיק resealable.
מוסיף את הצלי, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר במשך 24 עד 48 שעות.
מערבבים גזר, תפוחי אדמה, מרינדה, ובשר יחד בבישול איטי.
לבשל צלי בבישול איטי להגדיר נמוך עד הבשר מבושל דרך ומכרז, 8 שעות.
להעביר 3 כוסות של מרק סיידר מן הבישול האיטי לסיר.
לטאטא קמח ערבוב מהיר לתוך מרק סיידר; ומבשלים עד רוטב מתעבה, על 5 דקות. מערבבים תערובת רוטב חום, מלח ופלפל לתוך רוטב סיידר.
סט צלי, גזר, ותפוחי אדמה על מגש הגשה; יוצקים רוטב סיידר מעל.