סיידר תפוחים-עוגת קרמל
מתכון זה מספק 18 מנות. עם 286 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, חלב חמאה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת רום תפוחים מתובלת עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים, עוגת עוגיות פקאן תפוחים עם ציפוי חמאה תפוחים, ו פאי פקאן תפוחים Cronuts עם סיידר תפוחים קרמל טפטוף (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיידר 2 כוסות לרתיחה בסיר גדול, כבד על חום גבוה. מבשלים עד 1/2 כוס (כ 20 דקות). להפחית את החום בינוני גבוה; מערבבים ב 1/2 כוס סוכר מגורען. מבשלים 5 דקות או עד הסוכר מתמוסס סיידר הוא עבה בצבע כהה, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מגניב 1 דקה. מערבבים ב 1 כף מרגרינה. מערבבים בתפוח; לבשל 15 דקות מעל חום בינוני גבוה או עד הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מגניב. (אם תערובת תפוחים מתקשה, מניחים אותו על אש נמוכה עד מתרכך).
מעיל 12 כוס מחבת עם ספריי בישול; אבק עם פירורי לחם.
שלב 1 1/2 כוסות סוכר מגורען, 1/2 כוס מרגרינה, קליפת לימון, גבינת שמנת בקערה גדולה; פעימה במהירות בינונית של מערבל עד היטב מעורבב (כ 5 דקות).
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה ב 2 כפות מיץ לימון. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת סוכר לסירוגין עם חלב חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מקפלים בתערובת תפוחים.
יוצקים למחבת מוכנה; אופים ב 325 במשך 1 1/2 שעות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
שלב סיידר 1/4 כוס, 1/4 כוס סוכר מגורען, מיץ לימון 1/4 כוס, ווניל; בואו לעמוד עד הסוכר מתמוסס, ערבוב מדי פעם. עוגה מגניבה במחבת 5 דקות, ופירס עם שיפוד עץ בכמה מקומות.
יוצקים תערובת סיידר על עוגה במחבת, ולתת לעמוד 10 דקות.
הסר מן המחבת, להתקרר לחלוטין על מתלה חוט. מנפים אבקת סוכר מעל לעוגה.