סינטה חתוכה בבצל, עם פשטידת תפוחי אדמה ורוקפור וסלט תרד עם רוטב בייקון
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? סינטה חתוכה בבצל, עם פאי תפוחי אדמה רוקפור וסלט תרד עם רוטב בייקון יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 102 גרם חלבון 68 גרם של שומן, וסך הכל 1214 קלוריות. אם יש לך תפוחי אדמה, פטריות, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב מחבת בייקון עם ביצה קשה, צלי קדרה חנוק בבייקון ובצל, ו בישול איטי עוף חנוק עם בייקון & בצל (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת גריל מחממת לחום גבוה.
תן בשר לעמוד כמה דקות,כדי לקחת את הצינה.
מחממים מחבת בינונית על חום מתון.
מוסיפים חמאה ובצל פרוס למחבת חמה ומתבלים במלח.
בצל מטגן במשך 25 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל הם קרמל בצבע, רך, ומתוק.
בינתיים, לשים פלפל בשקית אחסון מזון כבדה חובה. הכה גרגירי פלפל עם מחבת קטנה, כבדה כדי לפצח אותם. בשר מעושן עם מעט רוטב ווסטרשייר מכל צד באמצעות מברשת מאפה. סטייקים מעיל בצד 1 עם פלפל שחור סדוק. סטייקים גריל 5 דקות בכל צד עבור מדיום רייר.
בינתיים, לחמם שאריות פירה על גבוה בתנור מיקרוגל במשך 5 דקות. אם אתה משתמש תפוחי אדמה מיידיים, להתכונן לארוז כיוונים ולהעביר תפוחי אדמה חמים לקערת ערבוב. מערבבים גבינה ובצלצלים לתוך פירה.
מחממים מחבת nonstick מעל חום מתון. מעיל החלק הפנימי של מחבת עם חמאה כדי לסייע באבק.
מורחים תפוחי אדמה זול בשכבה אפילו במחבת ולאפשר להם קרום וחום בתחתית, 5 עד 7 דקות.
חותכים את שכבת תפוחי האדמה בחצי בעדינות עם סכין חמאה, להיזהר לא לגרד את פני השטח שאינם דביקים. מקפלים חצי אחד מעל ההפך עושה חצי ירח בצורת פשטידת תפוחי אדמה עם פריך בחוץ ומרכז זול, רך.
בעוד סטייקים ותפוחי אדמה מבשלים, בייקון קצוץ חום במחבת הקטנה השתמשת לפצח את הגרגרים על אש גבוהה.
מעביר חתיכות בייקון משחימים לצלחת מרופדת נייר מגבת לנקז. מחק מחבת וחזור לחום.
מוסיפים 1 / 2 חומץ בלסמי כוס למחבת ומביאים לבועה. להפחית את החום נמוך ומבשלים 1 עד 2 דקות, עד חומץ מופחת על ידי חצי ועבה. כבה את החימום.
יוצקים תרד לתוך קערת סלט. למעלה עם בייקון ופטריות.
להקציף שמן זית כתית מעולה לתוך חומץ חם ויוצקים על סלט. לזרוק סלט ומגישים.
מתבלים את הסטייקים המבושלים עם מעט מלח ומורידים ללוח גילוף.
תן את הסטייקים לנוח במשך 5 דקות עבור המיצים כדי להפיץ מחדש דרך הבשר באופן שווה. אם אתה חותך לתוך סטייק חם, המיצים ייגמר ואת הנשיכה הראשונה תהיה הטעימה היחידה.
חותכים סטייקים דק נגד גרגר הבשר. חונק פרוסות סטייק בבצל.
חותכים עוגת תפוחי אדמה ל 4 טריזים ומגישים לאורך סטייקים בצד עם סלט תרד.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה