סינטה עם רוטב ברנייז
סינטה עם רוטב ברנייז יכול להיות רק ללא גלוטן וראשוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 42 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 356 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לכו לחנות ואספו צלי קצה סינטה בקר, מלח, פלפל קאיין ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 50 דקות. עם כפית ציון 54%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סינטה מיושנת בגריל עם שום-עוגות תפוחי אדמה בצל ירוק ורוטב בסרנייז, סינטה מיושנת בגריל עם שום-עוגות תפוחי אדמה בצל ירוק ורוטב בסרנייז, ו סינטה בגריל עם חמאת ברנייז.
הוראות
שלב מלח שום ופלפל; לשפשף מעל צלי.
מניחים על רשת בתבנית צלייה רדודה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 325 מעלות למשך 2-1 / 2 עד 3 שעות או עד שהבשר מגיע לאומץ הרצוי (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 מעלות; בינוני, 160 מעלות; כל הכבוד, 170 מעלות).
הניחו לעמוד 10-15 דקות לפני החיתוך.
בינתיים, בסיר, שלבו את החומץ, הבצל הירוק, הטרגון והפלפל; מביאים לרתיחה. זן, שמירת נוזלים; להשליך בצל ירוק טרגון.
מניחים חלמונים בסיר כבד. מקציפים בהדרגה מים, תערובת חומץ, מלח וקאיין. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מתחילה להסמיך.
מוסיפים חמאה, 1 כף בכל פעם, עד שהתערובת מסמיכה ומגיעה ל -160 אפוס, תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; מערבבים פטרוזיליה.
חותכים צלי לפרוסות דקות; מגישים עם רוטב.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק סינטה. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. וין דה סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![ג 'ימי ג' ון 'ס וין דה סנדוויץ' פינו נואר]()
ג 'ימי ג' ון 'ס וין דה סנדוויץ' פינו נואר
הפינו נואר הופק ובקבוק על ידי יקב מכונות פולק, ויינן קני ליקיטפרקונג.