קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות18
מגזין

סינטה עם רוטב ברנייז

סינטה עם רוטב ברנייז
סינטה עם רוטב ברנייז יכול להיות רק ללא גלוטן וראשוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 42 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 356 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לכו לחנות ואספו צלי קצה סינטה בקר, מלח, פלפל קאיין ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 50 דקות. עם כפית ציון 54%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סינטה מיושנת בגריל עם שום-עוגות תפוחי אדמה בצל ירוק ורוטב בסרנייז, סינטה מיושנת בגריל עם שום-עוגות תפוחי אדמה בצל ירוק ורוטב בסרנייז, ו סינטה בגריל עם חמאת ברנייז.

הוראות

1
שלב מלח שום ופלפל; לשפשף מעל צלי.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מניחים על רשת בתבנית צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
אופים, ללא כיסוי, בחום של 325 מעלות למשך 2-1 / 2 עד 3 שעות או עד שהבשר מגיע לאומץ הרצוי (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 מעלות; בינוני, 160 מעלות; כל הכבוד, 170 מעלות).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הניחו לעמוד 10-15 דקות לפני החיתוך.
5
בינתיים, בסיר, שלבו את החומץ, הבצל הירוק, הטרגון והפלפל; מביאים לרתיחה. זן, שמירת נוזלים; להשליך בצל ירוק טרגון.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מניחים חלמונים בסיר כבד. מקציפים בהדרגה מים, תערובת חומץ, מלח וקאיין. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מוסיפים חמאה, 1 כף בכל פעם, עד שהתערובת מסמיכה ומגיעה ל -160 אפוס, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
8
מסירים מהאש; מערבבים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
9
חותכים צלי לפרוסות דקות; מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק סינטה. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. וין דה סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
ג 'ימי ג' ון 'ס וין דה סנדוויץ' פינו נואר
ג 'ימי ג' ון 'ס וין דה סנדוויץ' פינו נואר
הפינו נואר הופק ובקבוק על ידי יקב מכונות פולק, ויינן קני ליקיטפרקונג.