קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות18
מגזין

סינטה עם רוטב ברנייז

סינטה עם רוטב ברנייז
סינטה עם רוטב ברנייז יכול להיות רק ללא גלוטן וראשוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 42 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 356 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לכו לחנות ואספו צלי קצה סינטה בקר, מלח, פלפל קאיין ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 50 דקות. עם כפית ציון 54%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סינטה מיושנת בגריל עם שום-עוגות תפוחי אדמה בצל ירוק ורוטב בסרנייז, סינטה מיושנת בגריל עם שום-עוגות תפוחי אדמה בצל ירוק ורוטב בסרנייז, ו סינטה בגריל עם חמאת ברנייז.

הוראות

1
שלב מלח שום ופלפל; לשפשף מעל צלי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שום גויה®שום גויה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מניחים על רשת בתבנית צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
אופים, ללא כיסוי, בחום של 325 מעלות למשך 2-1 / 2 עד 3 שעות או עד שהבשר מגיע לאומץ הרצוי (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 מעלות; בינוני, 160 מעלות; כל הכבוד, 170 מעלות).
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הניחו לעמוד 10-15 דקות לפני החיתוך.
5
בינתיים, בסיר, שלבו את החומץ, הבצל הירוק, הטרגון והפלפל; מביאים לרתיחה. זן, שמירת נוזלים; להשליך בצל ירוק טרגון.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מניחים חלמונים בסיר כבד. מקציפים בהדרגה מים, תערובת חומץ, מלח וקאיין. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מוסיפים חמאה, 1 כף בכל פעם, עד שהתערובת מסמיכה ומגיעה ל -160 אפוס, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
8
מסירים מהאש; מערבבים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
9
חותכים צלי לפרוסות דקות; מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק סינטה. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. וין דה סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
ג 'ימי ג' ון 'ס וין דה סנדוויץ' פינו נואר
ג 'ימי ג' ון 'ס וין דה סנדוויץ' פינו נואר
הפינו נואר הופק ובקבוק על ידי יקב מכונות פולק, ויינן קני ליקיטפרקונג.