סיר איטי צ'ילה ורדה
לכו לחנות ותרימו כתף חזיר, פלפלים חלפיניו, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: עוף בישול איטי צ'ילה ורדה, עוף בישול איטי צ'ילה ורדה, ו עוף בישול איטי צ'ילה ורדה.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה או בתנור הולנדי על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל והשום; מבשלים ומערבבים עד הריחני.
מוסיף את החזיר בקוביות, ומבשלים עד השחמה בצד החיצוני.
מעבירים את החזיר, הבצל והשום לבישול איטי ומערבבים בסלסה הירוקה, פלפלים חלפיניו ועגבניות.
כיסוי, ומבשלים על גבוה במשך 3 שעות. להפחית את ההגדרה לנמוך, ומבשלים 4 עד 5 שעות נוספות.