רק מעטים מאוד אהבו את המנה הסינית הזאת. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מלח ופלפל טחון, ירך חזיר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. עם כפית מתכונים דומים: לבישול איטי צלעות חזיר מתוק חמוץ דובדבן, בשר חזיר חמוץ מתוק ואיטי, ו בשר חזיר חמוץ מתוק ואיטי.
הוראות
1
מניחים את הבצל בתחתית של סיר איטי 5 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגן בצ'דר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
גזר שכבה על הבצל, ואחריו שכבות של סלרי, פטריות ואננס. נתחי חזיר מתבלים עם מלח ופלפל.
יוצקים את זה על צלעות חזיר וירקות. הרוטב יהיה פחות חריף אחרי כמה שעות בבישול האיטי. כיסוי, ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות, או על גבוה במשך 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ