סיר בקר ובוק צ'וי חם
בשר בקר ובוק צ'וי סיר חם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 728 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך זנגביל, חומץ אורז, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו תבשיל אנצ'ילדה אחד של בשר..
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים, ערבוב עם מקצף; להפריש.
מחממים שמן צמחי בתנור הולנדי גדול על חום בינוני-גבוה; מוסיפים בשר בקר, בראונינג מכל הצדדים.
מוסיפים תערובת מרק, בצל ירוק, שום וג ' ינג ' ר; מביאים לרתיחה.
מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים במשך 1 שעה ו 30 דקות או עד בשר רך. מערבבים בוק צ ' וי וגזר, ומבשלים 5 דקות או עד מכרז.
מגישים תערובת בשר על אטריות.