סיר בשר טחון ותפוחי אדמה חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תן Shearers' בשר טחון תפוח אדמה חם לנסות. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך תפוחי אדמה, רוטב ווסטרשייר, רוטב עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. נסו סיר בשר טחון ותפוחי אדמה חם, תפוח אדמה אפוי עם בשר גבינה, ו בשר טחון קנגורו חם (Aka בשר טחון סקיפי חם) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים פרוסות תפוחי אדמה בקערה בינונית עם מספיק מים כדי לכסות.
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני. מערבבים בשר בקר טחון, בצל, רוטב עגבניות, ורוטב ווסטרשייר. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד בשר משחימים באופן שווה ובצל רך.
בסיר בינוני נפרד מעל חום בינוני, להמיס 1/4 כוס חמאה, ולהשתלב ביסודיות בקמח. מערבבים בהדרגה בחלב. מבשלים ומערבבים 5 דקות, או עד מעובה. הפחת חום, ומערבב גבינת צ ' דר לתערובת. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
קו צלחת אפייה בינונית עם 1/2 פרוסות תפוחי אדמה.
יוצקים את תערובת בשר טחון, העליון עם פטריות. מכסים בתערובת רוטב הגבינה. למעלה עם שאריות תפוחי אדמה. נקודה עם 2 כפות חמאה.
אופים 30 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש, עד השחמה קלה.