סיר הבישול האיטי של צ'ארלי בשר מקסיקני
הבשר המקסיקני האיטי של צ'רלי דורש על 8 שעות ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 12 . אם יש לכם פלפל צ'ילה, רוטב פלפל, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . מתכונים דומים: בישול איטי בסגנון מקסיקני גרוס בשר, בסגנון מקסיקני ליים וכוסברה עוף שלם (סיר איטי), ו תבשיל בשר וירקות בסגנון מקסיקני - Molcajete של Azteca.
הוראות
לקצץ את הצלי של כל עודף שומן, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מניחים את הבשר במחבת החמה, וחומים אותו במהירות על כל הצדדים.
מעבירים את הצלי לבישול איטי ומעלים אותו עם הבצל הקצוץ. מתבלים עם פלפלים צ 'ילי, אבקת צ' ילי, פלפל קאיין, רוטב פלפל חריף, ואבקת שום.
הוסף מספיק מים כדי לכסות 1/3 של הצלי.
מכסים, ומבשלים על גבוה במשך 6 שעות, בודק כדי לוודא שתמיד יש לפחות כמות קטנה של נוזל בתחתית התנור. להפחית את החום נמוך, ולהמשיך לבשל במשך 2 עד 4 שעות, או עד הבשר הוא רך לחלוטין ומתפרק.
להעביר את הצלי לקערה לגרוס אותו באמצעות שני מזלגות (להזמין 2 כוסות של נוזל בישול, אם תרצה).
מגישים בטאקו או בוריטוס (ראה הערה של קוק).
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.