צ'ילי מלוח סיר חרס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 62 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 883 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך בצל ירוק, פפריקה, כמון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו סיר חרס צ'ילי הודו ידידותי לילדים, פיקנטי סיר עוף פלפל צ'ילי, ו מרק תירס בסיר קרוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד למכרז, 7-10 דקות.מערבבים אבקת צ ' ילי, פפריקה, כמון, אורגנו ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
16 שיפודים
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
3
מוסיפים את טורקיה הקרקע (או בשר בקר טחון & נקניק). להגדיל את החום בינוני גבוה לבשל את הבשר, ערבוב לעתים קרובות, עד מבושל דרך, 8-10 דקות. לאחר הבשר נעשה להוסיף לסיר החרס.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחון
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
עד 5 עגבניות
סטייק ניו יורק כפול
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
4
מוסיפים את העגבניות, הכליות, הצ ' ילי והשעועית השחורה, והשוקולד לסיר החרס ומערבבים.מבשלים נמוך במשך 6-8 שעות, או על גבוה במשך 4 שעות, ערבוב מדי פעם במידת האפשר. (אם נעשה על הכיריים, לבשל על אש נמוכה, כיסוי ומבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 1 שעה.).למעלה עם הבחירה של תוספות, וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
(טרידר ג'ו'ס)
1 עד 2 כפיות פרחי לבנדר מיובשים, טחונים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. ויינרט קאבס דה ויינרט עם 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.