קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות78
מגזין

סיר סיני חם של בשר וירקות

סיר סיני חם של בשר וירקות
סיר סיני חם של בשר וירקות נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל סיני. אם יש לך מקלות קינמון, תרד, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל אנצ'ילדה אחד של בשר., ירקות סיניים קלף, ו עוף וירקות סיניים.

הוראות

1
מחממים 2 כפיות שמן צמחי בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה; מוסיפים חצי בשר בקר, בראונינג מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מהמחבת. חזור על ההליך עם שאריות שמן ובשר.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים בצל, ג ' ינג ' ר, אניסיד ושום למחבת; מטגנים 30 שניות. מערבבים במרק, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. להחזיר בשר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים 2 3/4 כוסות מים ו 5 מרכיבים הבאים (2 3/4 כוסות מים דרך מקלות קינמון), ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הלפת והגזר; מבשלים במשך 45 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
6
שלב 1 כף מים קורנפלור; להוסיף תערובת בשר. מביאים לרתיחה; מבשלים 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
7
להוסיף תרד; לכסות ולבשל במשך 3 דקות או עד נבול. זרוק את מקלות הקינמון.
מרכיבים שתצטרך