קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות2
ציון בריאות4
מגזין

סירופ ספוג פודינג

סירופ ספוג פודינג
סירופ פודינג ספוג יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 1126 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך סוכר, ביצים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. . וזה די טוב. מתכונים דומים: ספוג סירופ וניל ולימון מאודה, פודינג ספוג לימון, ו פודינג ספוג תפוחים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קערת הוכחה שני ליטר או אגן.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה, שמנת יחד מרגרינה וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להוסיף, קצת בכל פעם, ביצים מוכות, וניל וקמח, עד מעורב היטב. מקפלים בחלב כדי להפוך את עקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
יוצקים סירופ בתחתית אגן מוכן וחובט שכבה מעל. אגן כיסוי עם נייר קלף קשור היטב מכוסה בנייר כסף. קו מחבת צלייה עם מגבת מטבח לחה.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מניחים אגן על מגבת, בתוך מחבת צלייה, ומניחים מחבת צלייה על מתלה תנור. ממלאים מחבת צלייה עם מים רותחים כדי להגיע עד מחצית הצדדים של האגן.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
קיטור בתנור במשך 1 עד 1 1/2 שעות, או עד מעיינות פודינג בחזרה כאשר נגע. הפוך על צלחת הגשה ומגיש חם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®