קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות2
ציון בריאות4
מגזין

סירופ ספוג פודינג

סירופ ספוג פודינג
סירופ פודינג ספוג יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 1126 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך סוכר, ביצים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. . וזה די טוב. מתכונים דומים: ספוג סירופ וניל ולימון מאודה, פודינג ספוג לימון, ו פודינג ספוג תפוחים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קערת הוכחה שני ליטר או אגן.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה גדולה, שמנת יחד מרגרינה וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
להוסיף, קצת בכל פעם, ביצים מוכות, וניל וקמח, עד מעורב היטב. מקפלים בחלב כדי להפוך את עקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
4
יוצקים סירופ בתחתית אגן מוכן וחובט שכבה מעל. אגן כיסוי עם נייר קלף קשור היטב מכוסה בנייר כסף. קו מחבת צלייה עם מגבת מטבח לחה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
מניחים אגן על מגבת, בתוך מחבת צלייה, ומניחים מחבת צלייה על מתלה תנור. ממלאים מחבת צלייה עם מים רותחים כדי להגיע עד מחצית הצדדים של האגן.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
קיטור בתנור במשך 1 עד 1 1/2 שעות, או עד מעיינות פודינג בחזרה כאשר נגע. הפוך על צלחת הגשה ומגיש חם.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)