סירופ ספוג פודינג
סירופ פודינג ספוג יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 1126 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך סוכר, ביצים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. . וזה די טוב. מתכונים דומים: ספוג סירופ וניל ולימון מאודה, פודינג ספוג לימון, ו פודינג ספוג תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קערת הוכחה שני ליטר או אגן.
בקערה גדולה, שמנת יחד מרגרינה וסוכר.
להוסיף, קצת בכל פעם, ביצים מוכות, וניל וקמח, עד מעורב היטב. מקפלים בחלב כדי להפוך את עקביות חלקה.
יוצקים סירופ בתחתית אגן מוכן וחובט שכבה מעל. אגן כיסוי עם נייר קלף קשור היטב מכוסה בנייר כסף. קו מחבת צלייה עם מגבת מטבח לחה.
מניחים אגן על מגבת, בתוך מחבת צלייה, ומניחים מחבת צלייה על מתלה תנור. ממלאים מחבת צלייה עם מים רותחים כדי להגיע עד מחצית הצדדים של האגן.
קיטור בתנור במשך 1 עד 1 1/2 שעות, או עד מעיינות פודינג בחזרה כאשר נגע. הפוך על צלחת הגשה ומגיש חם.