קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות2
ציון בריאות4
מגזין

סירופ ספוג פודינג

סירופ ספוג פודינג
סירופ פודינג ספוג יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 1126 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך סוכר, ביצים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. . וזה די טוב. מתכונים דומים: ספוג סירופ וניל ולימון מאודה, פודינג ספוג לימון, ו פודינג ספוג תפוחים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קערת הוכחה שני ליטר או אגן.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה גדולה, שמנת יחד מרגרינה וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
להוסיף, קצת בכל פעם, ביצים מוכות, וניל וקמח, עד מעורב היטב. מקפלים בחלב כדי להפוך את עקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
יוצקים סירופ בתחתית אגן מוכן וחובט שכבה מעל. אגן כיסוי עם נייר קלף קשור היטב מכוסה בנייר כסף. קו מחבת צלייה עם מגבת מטבח לחה.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מניחים אגן על מגבת, בתוך מחבת צלייה, ומניחים מחבת צלייה על מתלה תנור. ממלאים מחבת צלייה עם מים רותחים כדי להגיע עד מחצית הצדדים של האגן.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
קיטור בתנור במשך 1 עד 1 1/2 שעות, או עד מעיינות פודינג בחזרה כאשר נגע. הפוך על צלחת הגשה ומגיש חם.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן