סירות פיראטים קישואים ותירס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו סירות פיראטים של קישואים ותירס. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 190 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 30 דקות. גשו לסופר וקנו עגבניות ענבים, עלי כוסברה, עגבניות בשלות גפן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 70%. הציון הזה די טוב. נסו סירות קישואים, סירות קישואים, ו סירות קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
סירות: הביאו סיר בינוני עם מים מומלחים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הקישואים ומבשלים 3 דקות עד שהם רכים מעט.
מוציאים את הקישואים ומניחים אותם בצד להתקרר. גורפים בזהירות את החלק הפנימי של חצאי הקישואים בעזרת כף קטנה. שמור את חצאי הליבה ואת החלק הפנימי למילוי הסירה.
מילוי: מחממים מחבת מטגן בינונית וכבדה על אש בינונית.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים 5 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הבייקון לצלחת מרופדת במגבת נייר.
הסר את כל הטפטפות הבייקון למעט 2 1/2 כפות מהמחבת.
מוסיפים את הבצל ומבשלים אותו עד שקוף.
מוסיפים את מילוי קישואים שמורות וקישואים קוביות ומבשלים במשך 1 דקה.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים את התירס, הכוסברה, העגבנייה ומערבבים מדי פעם עד שהקישואים רכים, כ -5 דקות. מערבבים בייקון. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים את העגבנייה, התירס, הקישואים הקצוצים ובשר הקישואים השמור ומערבבים מדי פעם עד שהקישואים רכים, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הכוסברה והבייקון. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
תרנים: משחילים 2 עגבניות שרי על כל שיפוד ומעליהם חצי פרוסת קישואים. וחתיכה קטנה של בצל ירוק.
ממלאים את סירות הקישואים במילוי ומכניסים תורן בסוף כל סירה. מסדרים את הסירות על מגש הגשה ומגישים.