סירות רטטוי אפויות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו סירות רטטוי אפויות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 112 קלוריות. מתכון זה משמש 8. גשו לסופר וקנו עגבניות, פלפל קאיין, פירורי לחם פנקו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם התרשם מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 59%. ציון זה מוצק. נסו סירות ביצים אפויות, סירות ביצים אפויות, ו רטטוי אפוי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים חצילים וקישואים בקערה גדולה; מפזרים 1/2 כפית מלח וזורקים לציפוי. מכסים ומניחים לעמוד 30 דקות. שוטפים במים קרים; מסננים ומייבשים.
במחבת גדולה הקפיצו בצל ושום בשמן עד שהם רכים.
מוסיפים תערובת חצילים, עגבניות, פלפל ומלח שנותר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
בינתיים חותכים פלפלים ירוקים לשניים לאורכם; להשליך זרעים.
מניחים בתוך 13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מניחים כ -3 כפות תערובת חצילים בכל חצי פלפל; מעל חתיכת גבינה ומפזרים מיורן. למעלה עם רוטב עגבניות תערובת חצילים הנותרים.
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהפלפלים רכים.
שלב את מרכיבי הציפוי; מפזרים מעל פלפלים.
אופים, ללא כיסוי, 3-5 דקות יותר או עד שהציפוי מזהיב.