סירי שוקולד-אספרסו דה קרם
שוקולד אספרסו סירים דה קרם עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אבקת אספרסו מיידית, שוקולד למחצה, garnishes: קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 34 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו סירי שוקולד-אספרסו דה קרם, סירי אספרסו שוקולד דה קרם, ו סירים דה קרם עם שוקולד, צ'ילה ואספרסו (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד הראשון 6 מרכיבים בחלק העליון של דוד כפול; להוסיף שוקולד. מביאים מים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל, לטאטא כל הזמן, 24 דקות או עד התערובת מגיעה 160 (תערובת תהיה מעובה בינוני).
הסר מהחום. שוקולד כפית לתוך ספלים demitasse, סירי שוקולד, או 4-או 6-אונקיה ramekins. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות.
הערה: כוסות Demitasse או סירי שוקולד יניב מנות קטנות יותר מאשר ramekins, המהווה אפשרות טובה לקינוח עשיר כזה.