סירי שוקולד דה קרם
סירי שוקולד דה קרם עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 57 גרם שומן, ובסך הכל של 615 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.17 דולר למנה. אם יש לך חלמונים, שמנת כבדה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו סירי שוקולד דה קרם, סירי שוקולד דה קרם, ו סירי שוקולד דה קר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה.
מחממים את השמנת והמלח עד שנשרף, ואז יוצקים על השוקולד כדי להמיס אותו.
מקציפים את החלמונים עם 1/2 כוס סוכר. מזג את תערובת החלמונים בתערובת השוקולד החם ואז הניח על הכיריים על אש בינונית להסמכה קלה, עד שהיא מצפה את גב כף עץ.
יוצקים תערובת לרמקינס ואופים באמבט מים בחום של 300 מעלות למשך 30 עד 45 דקות עד שהם מוגדרים בעיקר אך מעט מטלטלים במרכז. צ ' יל מכוסה.
להגשה מקציפים את השמנת עם יתרת 1/2 כף הסוכר וקליפת התפוז. לקפוץ על הסירים דה קרם.
לְקַשֵׁט: אם יש לך פולי וניל שוכבים בבית שכבר נעשה בהם שימוש, הנה דרך נהדרת למחזר אותם.
חותכים פולי וניל מפוצלים לחלקים בגודל 3 אינץ'.
מניחים על תבנית גיליון בתנור שחומם מראש ל -300 מעלות ואופים עד לייבוש. שמור בכלי אטום. לקישוט הסירים דה קרם, הניחו את פולי הווניל המיובשים על פני הקצפת.