קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סירי שוקולד יפו

סירי שוקולד יפו
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סירי שוקולד דה קרם עם שוקולד לבן קצפת, עוגות יפו, ו פודינג ג'אפה בצלחת עצמית.

הוראות

1
כדי להפוך את ג ' לי קלמנטינה, לשים את הסוכר, תרמיל וניל, מקל קינמון, מיץ קלמנטינה ומים 100ml במחבת גדולה ולהביא לרתיחה עדינה. בינתיים, לקלף את הקלמנטינות ולהסיר את כל הדורית וממברנות חיצוניות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ קלמנטינהמיץ קלמנטינה
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
ClementineClementine
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
שים את הקטעים השבורים לתוך קערה ושופכים על סירופ הסוכר המתובל. לכסות עם סרט נצמדות ולאפשר macerate לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בינתיים, לחתוך את עוגת madeira לתוך 2cm-פרוסות עבות, זמירה ולזרוק את הקצוות הכהים. מחלקים את הפרוסות בין 12 כוסות ולדחוף למטה בשכבה אפילו. משרים את עלי הג ' לטין במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
מדיירהמדיירה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מסננים את הקלמנטינות, שופכים את הנוזל לסיר קטן. זרוק את מקל הוניל והקינמון. מחלקים את הקלמנטינות בין המשקפיים בשכבה זוגית. לחמם בעדינות את הנוזל. ברגע שהוא חם, לסחוט את הג ' לטין כדי להסיר את המים העודפים ומערבבים לתוך הנוזל החם עד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
ClementineClementine
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
יוצקים שכבה של ג ' לי על קלמנטיין.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
6
להעביר את הסירים למקרר ולאפשר להגדיר לפחות 3 שעות.
7
כדי להפוך את שכבת השוקולד, מחממים את השמנת עד מתחת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
8
הסר מהחום, להוסיף את השוקולד ומערבבים עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
9
מוסיפים את הליקר והחמאה ומערבבים עד לשלב מלא.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
10
יוצקים לתוך כד ולאפשר להתקרר במשך 15-20 דקות.
11
יוצקים על גבי הריבה ומחזירים למקרר לכמה שעות כדי להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')