קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סירי שוקולד יפו

סירי שוקולד יפו
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סירי שוקולד דה קרם עם שוקולד לבן קצפת, עוגות יפו, ו פודינג ג'אפה בצלחת עצמית.

הוראות

1
כדי להפוך את ג ' לי קלמנטינה, לשים את הסוכר, תרמיל וניל, מקל קינמון, מיץ קלמנטינה ומים 100ml במחבת גדולה ולהביא לרתיחה עדינה. בינתיים, לקלף את הקלמנטינות ולהסיר את כל הדורית וממברנות חיצוניות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ קלמנטינהמיץ קלמנטינה
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
ClementineClementine
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
שים את הקטעים השבורים לתוך קערה ושופכים על סירופ הסוכר המתובל. לכסות עם סרט נצמדות ולאפשר macerate לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בינתיים, לחתוך את עוגת madeira לתוך 2cm-פרוסות עבות, זמירה ולזרוק את הקצוות הכהים. מחלקים את הפרוסות בין 12 כוסות ולדחוף למטה בשכבה אפילו. משרים את עלי הג ' לטין במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
מדיירהמדיירה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מסננים את הקלמנטינות, שופכים את הנוזל לסיר קטן. זרוק את מקל הוניל והקינמון. מחלקים את הקלמנטינות בין המשקפיים בשכבה זוגית. לחמם בעדינות את הנוזל. ברגע שהוא חם, לסחוט את הג ' לטין כדי להסיר את המים העודפים ומערבבים לתוך הנוזל החם עד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
ClementineClementine
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
יוצקים שכבה של ג ' לי על קלמנטיין.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
6
להעביר את הסירים למקרר ולאפשר להגדיר לפחות 3 שעות.
7
כדי להפוך את שכבת השוקולד, מחממים את השמנת עד מתחת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
8
הסר מהחום, להוסיף את השוקולד ומערבבים עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
9
מוסיפים את הליקר והחמאה ומערבבים עד לשלב מלא.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
10
יוצקים לתוך כד ולאפשר להתקרר במשך 15-20 דקות.
11
יוצקים על גבי הריבה ומחזירים למקרר לכמה שעות כדי להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')