קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סירי שוקולד מקסיקניים דה קרם

סירי שוקולד מקסיקניים דה קרם
סירי שוקולד מקסיקניים דה קרם נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 418 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אספרסו, חלב, ליקר קפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סירי שוקולד דה קרם, סירי שוקולד דה קרם, ו סירי שוקולד דה קרם.

הוראות

1
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה, מביאים שמנת, חלב, אבקת אספרסו ותבלינים לרתיחה עדינה; מבשלים 10 דקות. להגדיל את החום בינוני ולהביא תערובת לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום ומערבבים ליקר קפה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
ליקר קפהליקר קפה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
שמים שוקולד בקערה חסינת חום ושופכים עליה קרם חם.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בואו לעמוד 1 דקה, ואז לערבב עד חלקה.
5
בקערה נפרדת, מקציפים יחד חלמונים וסוכר. לאט לטפטף תערובת חלמון לתוך תערובת שוקולד, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
יוצקים תערובת דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה ולתת מגניב בטמפרטורת החדר 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
בינתיים, בקומקום או בסיר קטן, להביא כ 4 כוסות מים לרתיחה. מסדרים מגבת מטבח בחלק התחתון של 9-by 13-in. תבנית אפייה. הגדר ramekins על גבי מגבת (זה עוזר לשמור אותם במקום), ולאחר מכן למלא כל ramekin עם פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
יוצקים מים רותחים למחבת, כך שהוא מגיע באמצע צדי ramekins. הגדר מחבת בתנור ואופים סירי de crme עד הקצוות שלהם נקבעים אבל המרכזים שלהם עדיין מתנדנדים, על 25 דקות; לא overbake.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
להעביר ramekins כדי מתלה קירור ולתת מגניב בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות, ואז צמרמורת במקרר עד סט מלא, על 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Pinot Cuvison אין Cuvaison. סַכָּלִים די כמו בקבוק מתוך זה עם 4.8 מחיר על דולר על זה.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."