סירי שוקולד מקסיקניים דה קרם
סירי שוקולד מקסיקניים דה קרם נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 418 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אספרסו, חלב, ליקר קפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סירי שוקולד דה קרם, סירי שוקולד דה קרם, ו סירי שוקולד דה קרם.
הוראות
בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה, מביאים שמנת, חלב, אבקת אספרסו ותבלינים לרתיחה עדינה; מבשלים 10 דקות. להגדיל את החום בינוני ולהביא תערובת לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום ומערבבים ליקר קפה.
שמים שוקולד בקערה חסינת חום ושופכים עליה קרם חם.
בואו לעמוד 1 דקה, ואז לערבב עד חלקה.
בקערה נפרדת, מקציפים יחד חלמונים וסוכר. לאט לטפטף תערובת חלמון לתוך תערובת שוקולד, לטאטא כל הזמן.
יוצקים תערובת דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה ולתת מגניב בטמפרטורת החדר 15 דקות.
בינתיים, בקומקום או בסיר קטן, להביא כ 4 כוסות מים לרתיחה. מסדרים מגבת מטבח בחלק התחתון של 9-by 13-in. תבנית אפייה. הגדר ramekins על גבי מגבת (זה עוזר לשמור אותם במקום), ולאחר מכן למלא כל ramekin עם פודינג.
יוצקים מים רותחים למחבת, כך שהוא מגיע באמצע צדי ramekins. הגדר מחבת בתנור ואופים סירי de crme עד הקצוות שלהם נקבעים אבל המרכזים שלהם עדיין מתנדנדים, על 25 דקות; לא overbake.
להעביר ramekins כדי מתלה קירור ולתת מגניב בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות, ואז צמרמורת במקרר עד סט מלא, על 3 שעות.