קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

סירים דה קרם עם ריזלינג-ענבים עלומים

סירים דה קרם עם ריזלינג-ענבים עלומים
, המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו ריזלינג יבש, ענבים, מלח ים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ריזלינג-סלמון שלוק, ו ריזלינג ואמרטו אפרסקים שלוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא יין, ענבים, ו 4 כפות סוכר abooil בסיר גדול מעל בינוני גבוהה, ערבוב כדי לפזר סוכר. Reduceheat ומבשלים, ערבוב מדי פעם, untilmixture מודד 2 כוסות, על 1 שעה; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מחממים תנור ל 163°. באמצעות electricmixer, להכות חלמונים, 6 כפות סוכר, ומלח בקערה alarge עד צהוב חיוור, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
להביא קרם לרתיחה במדיוםראוקפן מעל חום בינוני; בהדרגהוויסק לתערובת חלמון.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
4
להקציף בחלב ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת על קנקן בינוני. לחלק amongramekins; לכסות כל אחד בנייר כסף ולמקם מחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
הוסף מספיק מים חמים למחבת לבוא באמצע צדי ramekins.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים סירים דה קרם עד רק להגדיר incenter, על 1 שעה. לחשוף ולהירגע untilcold, על 3 שעות. כפית ענבים מעל.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®