קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סירים חמים חזיר וירקות של ריק

סירים חמים חזיר וירקות של ריק
סירים חמים חזיר וירקות של ריק דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 1155 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 115 גרם של שומן למנה. מתכון זה משמש 4 ועלויות 2.19 $למנה. לך לחנות ותביא גזר, יין שאו-סינג, כתף חזיר עם עצמות שמנות, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם, ריק Bayless' שומה בוטנים מעושנת עם בשר חזיר Tenderloin, ו הסלסה של ריק..

הוראות

1
חותכים בשר לחתיכות 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
חצילים לקצץ ולהשליך גבעולים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3
חותכים חצילים לחתיכות 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
4
גזע ופלפל זרע.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
5
חתוך לחתיכות 3/4 אינץ'.
6
מקלפים בצל וחותכים לחתיכות 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מניחים מחבת 5-6 ליטר על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
להוסיף 2 כפיות שמן מערבולת למחבת המעיל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים חזיר ושום; מערבבים מדי פעם עד השחמה קלה, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
10
יוצקים ממחבת לקערה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
למחבת, מוסיפים 1 כפית שמן, בצל, גזר ופטריות; מערבבים ומטגנים על חום גבוה עד הבצל מתחיל חום, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מוסיפים רוטב הויסין, יין, מרק בשר חזיר. מערבבים עד רותחים כדי לשחרר חתיכות השחמה במחבת. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 10 דקות; מערבבים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מוסיפים חצילים ופלפל פעמון למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מערבבים, מכסים, ומבשלים על אש נמוכה עד חזיר הוא רך מאוד כאשר פירסינג, 30 עד 40 דקות יותר; מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
15
מוסיפים שמן שומשום ורוטב סויה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
16
מקשטים מנות עם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר