קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

סירניקי

סירניקי
סירניקי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 20 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 243 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת קווארק, מלח, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה די גרוע. נסו סירניקי אוקראינית (פנקייק גבינה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסננים או מעבדים גבינת קווארק דרך מסננת או מטחנת בשר כדי להשיג עקביות אבקתית.
מרכיבים שתצטרך
קווארקקווארק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מערבבים בקערה גבינת קווארק, 2/3 כוס קמח, סוכר, צימוקים, ביצים, סודה לשתיה, תמצית וניל ומלח עד שהבלילה מעורבבת היטב.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
קווארקקווארק
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
יוצקים 1/4 כוס קמח לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מגלגלים את הבלילה, כ -2 כפות למנה, לכדור ומגלגלים בקמח עד לציפוי. משטחים כל כדור לקציצה בגודל 2 אינץ', מתיישבים מהקצוות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
מחממים כ -1 1/2 כפות שמן במחבת על אש בינונית-נמוכה. מטגנים קציצות, עובדים בקבוצות, בשמן החם עד שנוצר חום כהה ונוצר קליפה, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר. חזור על הפעולה עם יתרת השמן והקציצות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק