סלאמי אפוי
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ו hor d ' oeuvre? סלמי אפוי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 106 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, סוכר חום, סלמי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא משהו. נסו מתאבן פריך אפוי עם גבינה {ללא פחמימות} , ביצים אפויות עם סלמי, מוצרלה, זיתים ולחם שום, ו סלמי וגבינה Tapa / Tapa de Salami y Queso (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). קו צלחת אפייה עם רדיד אלומיניום.
חותכים חלקית את הסלמי לפרוסות עבות 1/4 אינץ', מוודאים שהחתכים לא עוברים את כל הדרך.
מניחים את הסלמי לתוך צלחת אפייה מוכנה, ואופים במשך 1 שעה.
מערבבים את רוטב ברביקיו וסוכר חום יחד בקערה, ערבוב עד הסוכר מומס.
יוצקים על 2 כוסות של הרוטב על הסלמי, ולשמור את השאר עבור צליעה. להחזיר את הסלמי לתנור ואופים במשך 45 דקות יותר, צולה מדי פעם עם הרוטב השמור.
מגישים על מגש עם סכין כדי שהאורחים יוכלו לחתוך את הפרוסות שלהם.