סלב פלפל
אם יש לך בערך 20 דקות לבלות במטבח, סל פלפל בל עשוי להיות מתכון צמחוני לקטו אובו נהדר לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 11 גרם שומן , ובסך הכל 146 קלוריות . מתאים ל-2 מנות. תמורת 41 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . אם יש לכם פלפל, חרדל טחון, חומץ סיידר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כתוספת. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 32% . מתכונים דומים: טגליאטלה בזיליקום עם סלט פלפל אדום קלוי , תבשיל פלפל גבינה ממולא , ומתאבן ממולא בגבינת שמנת .
הוראות
בסיר קטן ממיסים חמאה; מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה. בקערה קטנה מקציפים חלמון ושמנת; מוסיפים בהדרגה לתערובת החמאה. מערבבים פנימה את החומץ, הסוכר, החרדל, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב מתמיד עד שמסמיך ומבעבע (הרוטב יהיה סמיך מאוד).
בקערת הגשה קטנה מערבבים את הכרוב, הפלפלים והסלרי.
מוסיפים רוטב חם וזורקים לציפוי. מכסים ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.