סלואו-בישול שורש בירה ברביקיו סנדוויצ'ים בשר
כריכי בשר ברביקיו בירה שחורה לבישול איטי עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 444 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך רוטב ברביקיו, בירה שחורה, בשר בקר רוסט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד בירה שחורה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאדג'צף בירה שחורה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו תנור איטי יום ראשון: בירה ברביקיו בקר מטוגן, ברביקיו בישול איטי-כריכים בשר, ו כריכי בשר ברביקיו איטיים (מתכונים דומים).
הוראות
ב 3 1/2-ל 4-ליטר בישול איטי, place beefef. ב 4 כוס מדידה או קערה, לערבב 1 1/2 כוסות של רוטב ברביקיו ובירה שורש; לשפוך על בשר בקר.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 10 עד 12 שעות.
כ -20 דקות לפני ההגשה, להסיר בשר מתבשיל איטי; מניחים על צלחת גדולה.
יוצקים מיצים מ מבשל איטי למחבת 12 אינץ'. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה כ 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מיצים מתעבים מצטמצם כ 3 כוסות. בינתיים, לגרוס בשר עם 2 מזלגות; לחזור לבישול איטי.
מערבבים הנותרים 1/2 כוס רוטב ברביקיו לתוך מיצים מופחתים במחבת; לשפוך מעל בשר גרוס בתנור איטי. מערבבים במלח ופלפל לפי הטעם. כפית על תערובת 1/2 כוס בשר לתוך כל לחמניה.