בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 84%. מתכונים דומים: כריכי הודו טחון סלופי ג'ו, מחווני סלופי ג'ו, ו תבשיל פשטידת ג'ו מרושל-ללא גלוטן.
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים שום בשמן חם עד ריחני, על 2 דקות. לשבור תרנגול הודו טחון לתוך הסיר. מכסים את הסיר במכסה ומבשלים בשר עד השחמה בצד החיצוני, 2 עד 3 דקות. עם כף עץ חתוכה, לשבור את הבשר לחתיכות קטנות מאוד; להמשיך לבשל ומערבבים עד כמעט לחלוטין השחמה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחון
שמן זית
שום
בשר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
סיר
2
מערבבים עגבניות, בצל, פלפל ירוק, פטרוזיליה, פתיתי פלפל אדום לתוך תערובת טורקיה; מתבלים במלח ופלפל שחור; מבשלים עד שהעגבנייה מתרככת, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פלפל ירוק
פתיתי פלפל אדום
פטרוזיליה
עגבנייה
טורקיה כולה
בצל
3
מוסיפים בעבר עגבניות ומיץ לימון; מערבבים לירקות מעיל עם רסק עגבניות. מכסים את הסיר במכסה, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהירקות רכים, 7 עד 10 דקות.