סלט אבוקדו, אשכוליות ושיסו
צריך ללא גלוטן, ותוספת טבעונית? סלט אבוקדו, אשכוליות, ושיסו יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. לכו לחנות וקנו אבוקדו בשלים, שימסו, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט אבוקדו אשכוליות, סלט אבוקדו ואשכוליות, ו סלט אבוקדו ואשכוליות (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד חומץ, shiso קצוץ, ושמן בקערה בינונית. עם סכין או מנדולינה, פרוסה שומר דק מאוד.
עבודה עם אשכולית אחת בכל פעם, לחתוך את הקצוות, ולאחר מכן להגדיר על קצה ולהשתמש סכין קטנה, חדה לחתוך את הקליפה מלמעלה למטה, בעקבות עקומה של פירות. להחזיק פירות מעל קערה ולפרוס בין ממברנות לשחרר קטעים לקערה.
מוסיפים שומר ואבוקדו יחד עם כמה טחנות של פלפל. בעדינות לזרוק את המעיל ואת העונה כדי לטעום עם מלח.
חותכים עלי שיסו לרצועות דקות ומפזרים על סלט.
*אם אתה לא יכול למצוא את shiso, להשתמש בזיליקום טרי.