סלט אבוקדו ואשכוליות עם רוטב מנטה
סלט אבוקדו ואשכוליות עם רוטב מנטה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 292 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבוקדו בשלים המשרד, מיץ לימון, עלי נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 84%. נסו סלט אבוקדו עם ג'ינג'ר-קאסיס, סלט אבוקדו ואשכוליות עם רוטב זרעי פרג, ו שרימפס מתובל סלט אבוקדו עם רוטב אשכוליות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הקליפה ואת הממברנה הלבנה מאשכוליות. עבודה על מסננת להגדיר מעל קערה, לחתוך בין ממברנות פנימיות ופירות לשחרר קטעים לתוך מסננת. לסחוט מיץ ממברנות לתוך קערה( להשליך ממברנות); אתה צריך בערך 1/4 כוס מיץ (שמור כל שארית לשימושים אחרים).
מוסיפים מיץ לימון, נענע, שאלוט ודבש למיץ אשכוליות ומערבבים.
לקלף אבוקדו בור; לחתוך לאורכו לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. הגדר עלה frise על כל אחד 4 סלט או צלחות ארוחת ערב ולארגן חלקים שווים של קטעי אשכוליות ופרוסות אבוקדו על גבי.
רוטב כפית באופן שווה על סלטים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.