סלט אבוקדו פפאיה
סלט אבוקדו פפאיני הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן הכנת המתכון כ 13 דקות. אם יש לך בצל, עלי נענע, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט אבוקדו ופפאיה, סלט פפאיאן ואבוקדו, ו סלט אבוקדו פפאיני (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים ובור את האבוקדו וחותכים את הבשר ל -10 טריזים. לקלף ולזרוע את פפאיה ולפרוס את הבשר לתוך 12 טריזים.
מיץ את לימונים לתוך קערה שאינה תגובתי, להוסיף בצל אדום וג ' ינג ' ר לפרוח במשך 5 דקות.
מוסיפים את שאר החומרים וזורקים בעדינות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.