זה מושלם עבור קיץ. גשו לסופר וקנו אבטיח, אם יש לכם 500 גרם של לחם, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: אבטיח פטה סלט, אבטיח פטה סלט, ו אבטיח פטה סלט.
הוראות
1
הפוך את הלחם על פי הוראות לארוז עם 1 כף שמן זית. השאירו לעלות במקום חם במשך כ 1 hr עד הוכפל בגודל.
אופים במשך כ 15 דקות עד פריך וחום; אם הם מתנפחים, אפילו טוב יותר. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות. הלחמים יכולים להתבצע ביום הקודם ונשמר במיכל אטום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בקערת הגשה גדולה, קל לזרוק את המלון עם גבינת פטה וזיתים. פיזור על עשבי תיבול וטבעות בצל, ולאחר מכן לשרת עם שמן זית ובלסמי לטפטף מעל.
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.