סלט אודון צונן (Hiyashi Chukan אודון) הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 617 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל, שומשום טחון, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. מתכונים דומים: אודון עם ביצה רכה ובצל ירוק (Onsen Tamago Udon), ברווז צלוי ופטריות אודון (קאמו קינוקו אודון), ו Tsukimi אודון (ירח מלא אודון).
הוראות
1
Blanch haricots verts במים רותחים 2 דקות; לנקז ולשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מערבבים ביצים, סוכר, קורנפלור, ומלח בקערה עם מקלות אכילה או מזלג. מתח דרך מסננת בסדר-mesh.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מקלות אכילה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מחממים 8-in. מחבת nonstick מעל חום בינוני. כאשר שמן חם, קל מאוד עם מגבת נייר משומנת (אם יש לך יותר מדי שמן, הביצה לא תיצור פנקייק).
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
יוצקים 1 כף. תערובת ביצים למחבת, מערבלת אותו סביב הקרקעית כדי ליצור חביתה דקה, אפילו ללא בראונינג (חום נמוך יותר אם הוא מתחיל חום). לבשל 1 דקה, עד פני השטח של חביתה יבש; אין צורך להעיף. בזהירות להרים על צלחת, מנסה למנוע קפלים וקמטים. חזור עם תערובת ביצית נותרת, שכבות כל אחד על אחד להלן, עד שעשית 10 חביתות.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מגלגלים חביתות וחותכים ל1 / 8-ב.- סרטים עבים של ביצה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
(קיבלר)
6
מרק לטאטא, ממרח שומשום, זרעי שומשום טחון, מיסו, רוטב סויה, חומץ אורז, שמן שומשום, וסוכר יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
טחינה
חומץ אורז
כוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ליקוריץ צהוב וירוק
מיסו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
להרתיח אודון (ראה "יסודות אודון," להלן). יש לשטוף היטב בקערה גדולה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
תארגן את אודון על מגש. למעלה עם ערימות מתחלפות של שעועית ירוקה, פלפל, מלפפון, גזר, וסרטי ביצה, עם ג ' ינג ' ר כבוש במרכז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
ג ' ינג ' ר כבוש
אטריות ריגטוני מיובשות
1-1/2 אונקיות. ג'ין
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
(קיבלר)
9
מגישים עם קנקן של רוטב בצד, או לשפוך את הרוטב על הסלט.
10
אודון יסודות אודון (אטריות קמח חיטה): חנות-קנה אטריות טרי קפוא יש מרקם גמיש כי הוא הקרוב ביותר תוצרת בית, בעוד אלה יבשים נוטים להיות רזה רפוי. כדי לבשל חנות-קנה טרי קפוא אודון, זרוק את הבלוק הקפוא לתוך מים רותחים. כאשר המים רותחים שוב, לנקז. מבשלים אודון ממש לפני ההגשה; האטריות לקבל דביק כפי שהם יושבים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
חיטה
11
הפוך קדימה: מרק, עד 2 שעות בטמפרטורת החדר. ירקות וביצה, עד 1 יום, צונן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה