קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט אודון צונן (Hiyashi Chuka Udon)

סלט אודון צונן (Hiyashi Chuka Udon)
סלט אודון צונן (Hiyashi Chukan אודון) הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 617 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל, שומשום טחון, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. מתכונים דומים: אודון עם ביצה רכה ובצל ירוק (Onsen Tamago Udon), ברווז צלוי ופטריות אודון (קאמו קינוקו אודון), ו Tsukimi אודון (ירח מלא אודון).

הוראות

1
Blanch haricots verts במים רותחים 2 דקות; לנקז ולשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מערבבים ביצים, סוכר, קורנפלור, ומלח בקערה עם מקלות אכילה או מזלג. מתח דרך מסננת בסדר-mesh.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מקלות אכילהמקלות אכילה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מחממים 8-in. מחבת nonstick מעל חום בינוני. כאשר שמן חם, קל מאוד עם מגבת נייר משומנת (אם יש לך יותר מדי שמן, הביצה לא תיצור פנקייק).
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
יוצקים 1 כף. תערובת ביצים למחבת, מערבלת אותו סביב הקרקעית כדי ליצור חביתה דקה, אפילו ללא בראונינג (חום נמוך יותר אם הוא מתחיל חום). לבשל 1 דקה, עד פני השטח של חביתה יבש; אין צורך להעיף. בזהירות להרים על צלחת, מנסה למנוע קפלים וקמטים. חזור עם תערובת ביצית נותרת, שכבות כל אחד על אחד להלן, עד שעשית 10 חביתות.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מגלגלים חביתות וחותכים ל1 / 8-ב.- סרטים עבים של ביצה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(קיבלר)(קיבלר)
6
מרק לטאטא, ממרח שומשום, זרעי שומשום טחון, מיסו, רוטב סויה, חומץ אורז, שמן שומשום, וסוכר יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
טחינהטחינה
חומץ אורזחומץ אורז
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
להרתיח אודון (ראה "יסודות אודון," להלן). יש לשטוף היטב בקערה גדולה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
תארגן את אודון על מגש. למעלה עם ערימות מתחלפות של שעועית ירוקה, פלפל, מלפפון, גזר, וסרטי ביצה, עם ג ' ינג ' ר כבוש במרכז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
(קיבלר)(קיבלר)
9
מגישים עם קנקן של רוטב בצד, או לשפוך את הרוטב על הסלט.
10
אודון יסודות אודון (אטריות קמח חיטה): חנות-קנה אטריות טרי קפוא יש מרקם גמיש כי הוא הקרוב ביותר תוצרת בית, בעוד אלה יבשים נוטים להיות רזה רפוי. כדי לבשל חנות-קנה טרי קפוא אודון, זרוק את הבלוק הקפוא לתוך מים רותחים. כאשר המים רותחים שוב, לנקז. מבשלים אודון ממש לפני ההגשה; האטריות לקבל דביק כפי שהם יושבים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
חיטהחיטה
11
הפוך קדימה: מרק, עד 2 שעות בטמפרטורת החדר. ירקות וביצה, עד 1 יום, צונן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(קיבלר)(קיבלר)

מרכיבים

1גדולגזר, קלופים וחותכים לגפרורים דקים מאוד (בערך 2 ב. ארוך)גזר, קלופים וחותכים לגפרורים דקים מאוד (בערך 2 ב. ארוך)11 קילו קישואים,עמילן תירסעמילן תירס3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית ירוקה או שעועית ירוקה, גזוז וחותכים ל 2-in. אורךשעועית ירוקה או שעועית ירוקה, גזוז וחותכים ל 2-in. אורך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זרעי שומשום קלויים, טחוניםזרעי שומשום קלויים, טחונים1זרעי מלפפון יפני או אנגלי, לחתוך לגפרורים דקים מאוד (כ 2 ב. ארוך)זרעי מלפפון יפני או אנגלי, לחתוך לגפרורים דקים מאוד (כ 2 ב. ארוך)2(יכול להיות או להרחיק)שירו מיסושירו מיסו4(חוֹרֶף)ג'ינג'ר כבושג'ינג'ר כבוש1smallsפלפל אדום, חתוך לגפרורים מאוד דקיםפלפל אדום, חתוך לגפרורים מאוד דקים6(חוֹרֶף)חומץ אורזחומץ אורז0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)2(יכול להיות או להרחיק)שמן שומשום קלוישמן שומשום קלוי796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי חזק Bonitoמלאי חזק Bonito11 קילו קישואים,ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אטריות אודון טריות או קפואותאטריות אודון טריות או קפואות4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחישמן צמחי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדבק שומשום לבן יפני (שירו נרי גומה) או 1/4 כוס זרעי שומשום קלויים, טחון למשחה חולית במטחנת קפה נקייהדבק שומשום לבן יפני (שירו נרי גומה) או 1/4 כוס זרעי שומשום קלויים, טחון למשחה חולית במטחנת קפה נקייה