סלט אורז בר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 193 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך שמן canolan, מלח, אפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו סלט עוף ואורז בר: סלט ארוחת ערב לבבי ומתובל, סלט אורז בר, ו סלט אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר 1-ליטר עם מכסה, להביא 2 כוסות מים והמלח לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את האורז ומערבבים היטב. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
3
מסננים עודפי נוזל מהאורז.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
4
בינתיים, לשלב את כל מרכיבי ההלבשה בצנצנת עם מכסה הדוק ולנער היטב. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
בקערה גדולה, לשלב את האורז, לבבות ארטישוק, אפונה, פלפל ירוק, בצל ירוק, עגבניות, מרינדה שמורות, וחצי ההלבשה. לזרוק היטב. מכסים ומצוננים או אוכלים בטמפרטורת החדר. רגע לפני ההגשה, לזרוק שוב וטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים