סלט אורז ירקות אביב (Insalata di Riso)
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. גשו לסופר וקנו פול, אפונה, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Insalata di riso con würstel (סלט אורז עם נקניקיות), רזים Insalata Di Riso, ו ירקות האביב-סלט אורז.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים אורז, מערבבים ומתאימים חום כדי לשמור על רתיחה. לבשל, ערבוב מדי פעם כדי למנוע כל גרגרים מלהידבק לסיר, עד שהאורז הוא רק בקושי עשה, כ -15 דקות. זה ימשיך לבשל כפי שהוא מתקרר.
מסננים את האורז היטב להפיץ אותו על מגש להתקרר במהירות.
מביאים עוד סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מחזיק חנית אספרגוס בשתי הידיים, לכופף את החנית עד שהוא נשבר באופן טבעי בנקודה שבה הוא הופך להיות קשה. חזור עם החניתות הנותרות. השליכו את הקצוות הקשים וחתכו את החלק הרך לאורכים 1/3 אינץ'. אספרגוס ואפונה בלאנש יחד במים רותחים במשך 1 דקה ו 30 שניות, ואז להרים עם מסננת ולהעביר מגבת נייר מצופה גיליון אפייה להתקרר.
פגז את פולי fava, ואז blanch את השעועית unpeeled באותו מים רותחים במשך כ 3 דקות.
מסננים, להעביר אותם מגבת נייר מצופה גיליון אפייה להתקרר. לקלף את פול על ידי צובט לפתוח את העור הרופף; שעועית קלופים צריך להחליק בקלות.
שים את מיץ הלימון בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל. בהדרגה להקציף בשמן זית.
בקערה גדולה, לשלב את האורז מקורר, אספרגוס, אפונה, פול, בזיליקום, פטרוזיליה, גרידת לימון, בשר חזיר וגבינה. לזרוק עם הידיים שלך להתמזג.
יוצקים את הרוטב על הסלט (ייתכן שלא צריך את כל זה) ולזרוק בעדינות. לטעום ולהתאים תיבול.