Rice Salad with Smoked Salmon and Cucumber is Head to the store and pick up sesame seeds, lemon zest, cucumbers, and a few other things to make it today. To use up the rice-wine vinegar you could follow this main course with the Gluten-Free Vegan Chocolate Cupcakes as a dessert. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.
הוראות
1
Bring a medium pot of salted water to a boil. Stir in the rice and cook until tender, 10 to 12 minutes.
Add 1/4 teaspoon of the salt, the sugar, vinegar, and lemon zest and fold in with a rubber spatula. Set aside to cool.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
Meanwhile, using a vegetable peeler, shave lengthwise slices from the cucumbers; discard the seeds.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קולף
5
Put the cucumber slices in a strainer set over a medium bowl and toss them with the remaining 1/2 teaspoon salt. Set aside for at least 10 minutes.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ויניגרט ורז'וס
6
In a small frying pan, toast the sesame seeds over moderate heat, stirring frequently, until light brown, 2 to 3 minutes.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
Remove the seeds from the pan.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
Add the cooking oil, horseradish, sesame oil, and half the smoked salmon to the cooled rice and fold gently to combine. Divide the rice mixture among four plates or put it on a large platter. Top with the remaining smoked salmon. Squeeze the cucumber slices to remove any excess liquid and then put them on the salads.
Sprinkle with the toasted sesame seeds and the scallions.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
10
Wine Recommendation: Chenin blancs from Washington State or Oregon are usually off dry. Their touch of sweetness helps to offset the horseradish's bite, their high acidity contrasts with the oiliness of the salmon, and their full body gives them the weight to stand up to its strong flavor.