סלט אורז, שעועית ותרד דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 ומחירו 88 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 287 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם עלי תרד, קינמון טחון, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סלט תרד ושעועית לבנה, סלט שעועית פינטו ותרד, ו סלט תרד ושעועית ירוקה.
הוראות
1
מחממים סיר גדול מצופה בתרסיס בישול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להוסיף נקניק ושום; ומטגנים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®
3
מוסיפים מרק ואת 8 המרכיבים הבאים (מרק דרך שעועית); מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
שלב את תערובת הנקניקיות והאורז בקערה; מכסים ומצננים. מערבבים את שאר החומרים לסלט ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה