סלט אורזו עם תירס, שעועית ירוקה ועגבניות
סלט אורזו עם תירס, שעועית ירוקה, ועגבניות עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 290 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ יין, חרדל דיז'ון, טרגון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט אורזו W / תירס, שעועית ירוקה ועגבניות, סלט פארו עם שעועית ירוקה, תירס ועגבניות שרי, ו Orzo עם פטה, שעועית ירוקה ועגבניות.
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 2 ליטרים מים לרתיחה. בינתיים, לשטוף שעועית ירוקה, לקצץ את הקצוות, ולמשוך את כל החוטים.
חותכים לאורכים 2 עד 3 אינץ'.
מוסיפים שעועית למים רותחים ומבשלים עד בקושי מכרז לנשוך, 3 עד 5 דקות.
מסננים וטובלים במי קרח עד הקור; לנקז היטב.
ממלאים אותו מחבת עם 2 1/2 עד 3 ליטרים מים ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים אורזו ומבשלים עד בקושי מכרז לנשוך, 8 עד 11 דקות.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז היטב.
בינתיים, תירס קליפה, השלכת משי; לשטוף את האוזניים. להחזיק כל אוזן זקופה בקערה גדולה ועמוקה, לחתוך גרעינים קרוב לקלח.
כדי להפוך את ההלבשה: בקערה קטנה, להקציף יחד חומץ, שמן זית, שאלוט, חרדל, טרגון, ומלח ופלפל לפי הטעם.
בקערה גדולה, רחבה, לערבב orzo עם 1/2 כוס של ההלבשה.
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם.
שכבת גרעינים תירס, שעועית ירוקה, ועגבניות על פסטה.
יוצקים נשאר ההלבשה לתוך מיכל. מכסים ומקררים הן סלט ורוטב עד מוכן לשרת.
זמן קצר לפני ההגשה, יוצקים שלושה רבעים של הרוטב הנותר על סלט ומערבבים בעדינות כדי להתמזג.
להוסיף יותר רוטב ומלח ופלפל לפי הטעם.