סלט אטריות זכוכית עם שרימפס הוא חלב חינם ו pescatarian מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 113 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לכם פסטה שיער מלאך, בצל מרוסק, עצמות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט אטריות עוף וזכוכית, איך לבשל: זכוכית (צלופן) סלט אטריות, ו Yam Woon Sen, סלט אטריות זכוכית תאילנדית (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת 3 עד 4 ליטר מעל חום גבוה, להביא 1 1/2 עד 2 ליטרים מים לרתיחה. בינתיים, לשטוף עוף; לקצוץ לחתיכות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים חוטי שעועית או פסטה שיער מלאך למים רותחים ומערבבים להפריד; לבשל עד בקושי מכרז לנשוך, 3 עד 4 דקות. מערבבים עוף ומבשלים רק עד העוף הוא לבן במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך כדי לבדוק) ואטריות במכרז, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה שיער מלאך
אטריות צלופן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
3
מסננים אטריות ועוף; לשטוף עם מים קרים לנקז ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
4
בקערה, לשלב תערובת אטריות עם שרימפס, בצל אדום, שום כבוש, פלפל, כוסברה, ובצל ירוק. בקערה קטנה, מערבבים נוזלים משום כבוש, מיץ ליים, סוכר ורוטב דגים לפי הטעם.