סלט אטריות סטייק וייטנאמי
סלט אטריות סטייק וייטנאמי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 546 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, שאלוט, עלי בזיליקום תאילנדי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ספגטי בסגנון וייטנאמי סקווש" אטריות " קערות עם חצאית סטייק, סלט אטריות ויאטנמית, ו מרק בשר-אטריות וייטנאמי עם ירקות אסיאתיים, בסדר וייטנאמי / יפני (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. מחממים ברוילר עם מתלה 4 בפנים. מאלמנט חימום.
בינתיים, לשים סטייק בקערה בינונית ויוצקים 2 כפות. רוטב סויה, הפיכת סטייק למעיל.
בוא נשב כמה דקות. הפוך ההלבשה: בקערה קטנה, לשלב מיץ ליים, רוטב דגים, סוכר, צ ' ילה, הנותרים 1 כף. רוטב סויה; להפריש.
מבשלים אטריות במים רותחים עד מכרז, כ 2 דקות, ואז לנקז.
סטייק צלוי על מחבת צלייה, מסתובב פעם אחת, עד שנעשה כמו שאתה אוהב, כ -12 דקות עבור מדיום-רייר.
תן לנוח 10 דקות, ואז לחתוך דק.
בינתיים, בסיר קטן, שמן חום עד שהוא רושם 350 על מדחום ממתקים. שאלוט אבק באופן שווה קמח מעיל לבשל בשמן, בזהירות ערבוב, עד השחמה, על 4 דקות.
מעבירים למגבת נייר לניקוז.
בקערה גדולה, לשלב אטריות, סטייק פרוס, עשבי תיבול, וחצי ההלבשה שמורות. מחלקים תערובת בין 4 צלחות, מפזרים באופן שווה עם שאלוט, ומגישים רוטב שנותר בצד.