סלט אטריות שמן צ'ילי כתום קר עם סטייק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 750 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך נבטי שעועית מונג, בייבי bokchoy, רסק צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: סלט אטריות קר עם כרוב, סלט אטריות אודון קר, ו סלט אטריות שומשום קר.
הוראות
1
מערבבים חצי כוס רוטב סויה, שמן בוטנים בקערה קטנה. לשפשף את שני הצדדים של כל סטייק עם קצת ממרח צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' ילי
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיף את הסטייקים לתערובת הסויה ולתת להם להשרות על 1 שעה, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
3
מחממים את מחבת הגריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
4
הסר את הסטייקים מתערובת הסויה בנדיבות עונה אותם. לבשל במשך 3 דקות, לסובב את הסטייקים להפוך לעשות סימני crosshatch נחמד, ולאחר מכן לבשל עוד 2 דקות. הפוך ומבשל עוד 3 עד 4 דקות עבור בינוני נדיר, או במידה של doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
5
הסר לצלחת ולתת מגניב. לאחר מגניב הם עשויים להיות בקירור לילה במידת הצורך.כשעה לפני ההגשה, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה על חום גבוה. קח קערה של מי קרח בהישג יד. זרוק את התינוק בוק צ ' וי לתוך המים ומבשלים כ 3 דקות. השתמש מלקחיים ולהסיר אותם לאמבט הקרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
בייבי בוק צ ' וי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
הסר אותם מניקוז האמבטיה ומקרר. לשמור על המים הרותחים ואמבט קרח עבור האטריות.זרוק את האטריות לתוך המים הרותחים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע דבק, עד האטריות הם אל דנטה. בערך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
7
מסננים ולאחר מכן לטבול אותם באמבט מי קרח מוכן. לאחר ניקוז מגניב היטב להכניס למקרר 1 שעה. בטל מים רותחים וקרח bath.In קערה גדולה להקציף יחד שמן צ ' ילי, הנותרים 2 כפות רוטב סויה, חומץ אורז, שמן שומשום, רוטב דגים אסיאתי, קמצוץ של מלח, סוכר, גרידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
חומץ אורז
גרידה כתומה
כוס אדמה קפוא, מופשר
שמן צ ' ילי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מוסיפים את נבטי השעועית, גזר מגורר, בצל ירוק פרוס, עלי כוסברה ואטריות קרות לקערה. זרוק היטב למעיל. מכסים את הקערה ומעבירים אותה למקרר כדי להירגע לחלוטין.כאשר מוכן לשרת, להפוך את כל הקערה והנוזל שלה על מגש הגשה. לזרוק את הבוטנים על האטריות העליון עם פרוסות סטייק שמורות; מניחים את התינוק בוק צ ' וי בצד.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
בייבי בוק צ ' וי
3 טיפות רוטב סויה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן