סלט אנדיב, אגס ורוקפור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Endive, אגס, סלט רוקפור. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו חומץ יין, שמן זית, חצאי אגוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 51%. נסו צרפתית בהבזק: אנדיב קלוי וסלט אגס עם ארוגולה, אגוזי מלך ורוקפור, עולש-אנדיב רוקפור וסלט אגוז, ו סלט אנדיב, תפוח ואגוזים עם רוקפור (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חותכים את קצה הליבה של כל ראש של endive ולפרוס אותו חצי לאורכו.
חותכים את הליבות, להפריד את העלים, ומניחים 1 1/2 עד 2 ראשי endive על כל צלחת.
בקערה בינונית, להקציף יחד את החומץ, חרדל, חלמון ביצה, מלח ופלפל. לאט לאט לטאטא בשמן זית לעשות תחליב. לזרוק את האגסים עם כמה ויניגרט ומקום על האנדיב.
טפטף את הויניגרט הנותר מעל העלים הארציים כדי להרטיב אותם. להתפורר רוקפור על האנדיב.
מפזרים אגוזי מלך ומגישים בטמפרטורת החדר.