סלט אנדיב עם בייקון, גורגונזולה ואבוקדו
סלט אנדיב עם בייקון, Gorgonzola, ואבוקדו עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לכם בייקון, אנדיב בלגי, גבינת gorgonzola, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. נסו סלט אנדיב ובייקון עם רוטב אבוקדו, סלט אבוקדו ובייקון אנדיב עם רוטב ראנץ ' צ'יפוטלה, ו סלט אנדיב עם אגס וגורגונזולה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, לבשל בייקון, מפנה פעם אחת, עד פריך וחום, על 6 דקות בסך הכל.
הסר בייקון מחבת ולנקז על מגבות נייר, ואז להתפורר לחתיכות קטנות.
בקערה מנה בינונית, לשלב בייקון, endive, אבוקדו, ו gorgonzola. תניח בצד. בקערה קטנה, להקציף יחד שאלוט וחומץ. בהדרגה לטפטף בשמן זית, לטאטא, עד ההלבשה הוא emulsified.
יוצקים ויניגרט על סלט וזורקים למעיל.